sâmbătă, 17 mai 2014

Cartofi noi înăbușiți la ceaunel

Pentru că e sezonul lor, m-am gândit să pregătesc pentru fripturica de weekend o garnitură din cartofi noi.

Ingrediente:

1 kg cartofi noi cât mai micuți
50 g unt
50 ml ulei de floarea soarelui
50 ml apă
sare
piper
mărar
caș proaspăt de oaie

Am spălat cartofii ( i-am lăsat cu coajă), apoi am pregătit un ceaunel și l-am pus pe foc. Când s-a încins am pus untul și uleiul, apoi cartofii și am acoperit cu un capac.
Am adăugat treptat apa și când aceștia s-au făcut, i-am scos într-un castron. Am pus sare și piper după gust, mărarul tăiat mărunt și bucățele de caș proaspăt.
Ce simplu și gustos!
S-aveți poftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu